Bezoekadres:

   Ambachtsweg 15
   3953 BZ Maarsbergen

   T. 0343 - 432104
   F. 0343 - 432105
   E. info@biosbv.nl

   30090287 KvK Utrecht

Kunststofvloeren

Iedere situatie vraagt om een nauwsluitende oplossing. BIOS BV is zich daarvan bewust. Je zou kunnen zeggen dat wij, ook op het gebied van kunststofvloeren, gespecialiseerd zijn in passende oplossingen.

We maken veelal gebruik van duurzame coatings, gietvloeren of troffelvloeren op basis van epoxyhars. Dit materiaal is zeer slijtvast en biedt voldoende bescherming aan het onderliggende beton.

Niet alleen onze kwaliteit is telkens weer verrassend, ook het decoratieve effect van onze kunststof vloeren wekt verfrissend. De vele mogelijkheden in kleur en structuur maken elke BIOS-vloer uniek.

Bij BIOS BV kunt u ook terecht voor vloeren op basis van polyurethaan. Deze zijn in het algemeen flexibeler dan epoxyharsvloeren. Ook voor speciale antistatische vloerafwerkingen en diverse specifieke slijtlagen, voor onder meer parkeergarages en zware industriële toepassingen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordat we een vloerafwerking aanbrengen, verricht BIOS BV uiteraard eerst het elementaire voorwerk. Zo stralen we altijd stofvrij en schuren we de moeilijk bereikbare plaatsen stofvrij met diamantschijven. Hierdoor ontstaat een optimaal en fraai hechtvlak voor het aan te brengen vloersysteem. Belangrijke meerwaarde is dat BIOS BV voor uw nieuwe vloerafwerking een PBV-verklaring – ofwel vloeistofdichtheidsverklaring – kan verkrijgen. Dit regelen we in samenwerking met gespecialiseerde adviesbureaus die zijn aangesloten bij de overkoepelende Stichting ODI/VDV.

In hun advisering nemen de vloerspecialisten van BIOS altijd de wensen en eisen van de klant als uitgangspunt. Dat, gecombineerd met onze ambachtelijke ervaring en innovatieve kwaliteit, maakt van iedere kunststof vloer een topvloer.